Lars Christian Larsen den 28-06-2016
    Skolebussen 16_17
    Lars
    Annie Wernblad den 17-06-2016
    Til skolens forældre - sommerafslutning og nyt skoleår.
    Kære forældre, tak for i år! Det har været et spændende skoleår, med endelig indførelse af den samlede skolereform og lokal rumlen med skolesammenlægninger, som ikke blev til noget i denne omgang.
    I kommende skoleår får vi renoveret alle facader på skolen og sat nyt og bedre lys op i alle klasser, det glæder vi os til.
    Vi er også gået med i en skolefrugtordning, så alle elever fra en gang i august får et stykke frugt om dagen, med venlig hilsen fra EU via Fødevareministeriet.
    Vi har desværre også fået nogle besparelser. De beskrives nærmere i vedlagte sommerbrev.
    Skulle der være noget I vil drøfte eller kommentere er I velkomne til at kontakte mig.
    Med venlig hilsen og med ønsket om en dejlig sommer
    Annie Wernblad
    Lars Christian Larsen den 10-06-2016
    Torsdag blev Mørkes nye multibane taget i brug. Udskolingen stod for indvielsen og havde arrangeret tale, mad, udstilling og idræt for skolens øvrige elever. Herunder kan I læse talen som et par af eleverne i 7. holdt ved indvielsen, samt se billeder fra dagen.
  • Dorte Mikkelsen den 15-01-2016

Cool Kids i Syddjurs

Kender du et barn, hvis hverdag er hæmmet af angst eller overdreven bekymring?
    Cool Kids er et er et tilbud om gruppebehandling for børn med angst i alderen 9-12 år og deres forældre. Første forløb begynder marts 2016 i Familieværket i Rønde.
    Se vedhæftede folder for yderligere oplysninger eller kontakt en af gruppelederne:
    Psykolog Kaj Toftgaard Jensen:  katj@syddjurs.dk /tlf.: 20290710
    Sundhedsplejerske Kristine Vinter: krvj@syddjurs.dk /tlf.: 29449502